Geef Ajax Z’n Gezicht Terug!

Geef Ajax Z’n Gezicht Terug!

Wat een paar postertjes al niet teweeg kunnen brengen. Social media zijn ontploft; meer dan 12.000 Ajacieden hebben inmiddels de Facebookpagina geliked. Een ongekend aantal hits kregen we op de geactualiseerde website www.ajaxlogo.nl te verwerken en ook op ons twitteraccount loopt het storm.

Natuurlijk zijn een paar posters en accounts op social media niet voldoende voor de terugkeer van het klassieke logo. Daarom is er in de afgelopen maanden keihard gewerkt door de werkgroep ‘Klassieke Logo’ om deze terugkeer zo goed mogelijk voor te bereiden. Vanuit de vorige actie, negen jaar geleden alweer, hebben we meegenomen dat de terugkeer van het klassieke logo geen gelopen zaak is. Vraag een gemiddelde Ajacied niet waarom, maar de herinvoering van het klassieke logo stuit nog steeds op behoorlijk wat weerstand binnen de vereniging.

Onze grootste uitdaging is het overtuigen van de Bestuursraad en leden van Ajax om het klassieke logo weer in te voeren. Vanuit de Fluwelen revolutie nemen wij echter mee dat de supporters, zolang zij maar één front vormen, een beslissende stem kunnen hebben in dit soort belangrijke zaken. Daarom roepen wij elke Ajacied om zich uit te spreken voor terugkeer van het klassieke logo en de komende maanden zich in te zetten voor deze terugkeer.

Ouwe, we missen je!

Werkgroep ‘Klassieke Logo’